ZALOGUJ / ZAŁÓŻ KONTOPRZECHOWALNIA (0) KOSZYK

garnki Fissler - Paris

garnki Fissler - Paris - opinie

← wróć do widoku kategorii
5-częściowy komplet garnków Paris

5-częściowy komplet garnków Paris

marka
Fissler
ocena Klientów
(4.9/5)
9 recenzji
cena
1539 zł
przejdź do strony produktu →
Opinie Klientów

Autor: Sylwia z Białegostoku
Data: 21/02/2012
"Jestem bardzo zadowolona z zakupu tych garnków. Dla mnie są bardzo ekskluzywne. Bardzo ładnie się prezentują. Dobrze myją się w zmywarce. Jedynie do czego mogę się "przyczepić" to dość wysoki uchwyt w pokrywce - zajmuje więcej miejsca w zmywarce i lodówce (wysokość półki).
Ogólnie mogę je polecić!"

Autor: dan z Rzeszowa
Data: 18/01/2012
"Super garnki"

Autor: Żaneta
Data: 28/12/2011
"Aż chce się gotować! Garnki mam dopiero kilka dni (prezent gwiazdkowy), wyglądają prześlicznie, gotuje się szybko a pokrywki mocno nie skaczą.
Dodatkowy plus za bardzo szybką dostawę!"

Autor: Gaba
Data: 29/10/2011
"Po miesięcznym gotowaniu w tych garnkach mogę stwierdzić, że jestem z nich zadowolona. Garnki są estetyczne i praktyczne oraz łatwo się je myje."

Autor: Piotrek z Warszawy
Data: 26/11/2010
"Jak zawsze najwyższa jakość tego producenta. Trudno oczekiwać więcej. Bardzo estetyczne. Proste w utrzymaniu."

Autor: michał z rzeszowa
Data: 27/10/2010
"Produkt naprawde bardzo dobrej jakosci i wykonany z dbaloscia o szczeguly. To jest zestaw najbardziej i najczesciej uzywanych garnkow. Za te pieniadze naprawde warto bo szkoda wydawac 2000zl na inne linije, ktore roznia sie jedynie wzornictwem."

Autor: Anna i Roman z Wrocławia
Data: 07/10/2010
"Produkt funkcjonalnie znakomity.
Całkiem estetyczny.
Dno przebarwia się w szare kropeczki już po pierwszym zagotowaniu wody (nie pomaga zalecany dodatek cytryny) - ale komu to właściwie przeszkadza?"

Autor: emka k.
Data: 06/10/2010
"Garnki najwyższa klasa. Jeszcze nie miałam okazji używać ale gołym okiem widać że to niemiecki produkt. Jakość i sposób ich wykonania zasługuje na 6. Bardzo ładnie się prezentują, o wiele lepiej niż na zdjęciu. Za tę cenę warto. Gorąco POLECAM !"

Autor: Fan grilla
Data: 24/05/2010
"Nie spodziewałem się specjalnej rewelacji w tej cenie ale garnki są na prawdę dobre. Jedyne co mógłbym w nich zmienić to dodać dziurkę w pokrywkach (tak jak to mam miejsze w niektórych pokrywach kupowanych osobno). Wtedy pokrywa by nie "skakała". Ważna i widoczna zaleta, zupy (generalnie potrawy) bardzo szybko zaczynają się gotować i wystacza im potem mniejszy ogień niż na dotychczasowych garnkach. Powoduje to komfort psychiczny "oszczędzania gazu"."

4-częściowy komplet garnków Paris

4-częściowy komplet garnków Paris

marka
Fissler
ocena Klientów
(5.0/5)
1 recenzja
cena
1142 zł
przejdź do strony produktu →
Opinie Klientów

Autor: Kasia z Warszawy
Data: 21/12/2011
"taki komplet powinien się znalezc w każdym domu, szczerze polecam i dziękuje Teściowej za prezent!!!!"

Fabryka Form - wyposażenie i dekoracja wnętrz           0.1724 - DH 1