Kliknij na zdjęcie, aby powiększyć

Karafka kryształowa do whisky lub brandy 2106

Wielbiciele whisky to dopiero mają szczęście! Nie dość, że mogą delektować się ponad 30 substancjami smakowymi zawartymi w whisky słodowej, to jeszcze napój ten jest na tyle szlachetnym trunkiem, że do jego przechowywania nie potrzeba ani specjalnie wentylowanych piwniczek, ani odpowiedniej temperatury - wystarczy zwykły barek. Co więcej, po otwarciu whisky może stać tak, długo na ile starczy wstrzemięźliwości właścicielowi butelki, choć warto pamiętać o tym, że jeśli w butelce znajdzie się mniej trunku niż połowa, warto przelać go do mniejszego naczynia. Niezależnie jednak od tego, czy trunku jest mniej, czy więcej, jego piękną barwę warto wyeksponować przelewając whisky to karafki, która nie tylko szlachetnie prezentować się będzie w barku, czy na stoliku w gabinecie, ale dodatkowo pozwoli we wspaniały sposób zaserwować whisky gościom. Karafką, która doskonale spełni to zadanie będzie niewątpliwie prezentowana tu kryształowa karafka z Huty Julia - huty o wieloletniej tradycji i ogromnym doświadczeniu w eleganckim serwowaniu alkoholi. Karafka o klasycznym kształcie doskonale leżącym w dłoni wyposażona została w korek o oszlifowanych ściankach i stanie się wspaniałym prezentem dla każdego fana 'Uisce beatha'. Slainte!

Kod produktu
HJ-0048854
materiał
kryształ
Zmywarka
zmywarka nie
pojemność
0,80 l

Wersje produktu

Karafka kryształowa do whisky lub brandy 2106 - małe zdjęcie Karafka kryształowa do whisky lub brandy 2106
  • HJ-0048854
Produkt w magazynie wysyłka 24 h
236 zł

Wyraź swoją opinię

Nikt jeszcze nie napisał opinii o tym produkcie. Bądź pierwszy!

Napisz recenzję

Poniższe produkty mogą Cię zainteresować

    Inne produkty z kategorii karafki i dekantery do wina

    Nasze produkty znajdziesz w

    • Wysokieobcasy.pl
    • Weranda
    • VIVA
    • Twój Styl
    • KUKBUK
    • ELLE Decoration
    • Cztery Kąty
    • Dobre Wnętrze
    Ta strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies
    Do góry