Kai

Japońska marka Kai istnieje od 1908 r. Od lat 90-tych ubiegłego wieku słynie z produkcji jednych z najlepszych na światowym rynku noży kuchennych. Kai proponuje konsumentom bardzo duży wybór produktów. W swej ofercie firma Kai posiada takie serie jak: Kai Shun, Kai Wasabi, Kai Magoroku a w tym noże do plastrowania, noże do pieczywa, noże do filetowania, noże kucharskie, noże do steków, noże do warzyw, noże do siekania. Noże Kai słyną ze swej niezastąpionej jakości wykonania. Ostrza odlewane są z 32 warstw stali nierdzewnej, a niezawodność gwarantują składniki karbonu, chromu, kobaltu i magnezu. W ofercie znajdują się noże jednostronnie i dwustronnie ostrzone a także uniwersalne i specjalistyczne. Noże posiadają ergonomiczne rękojeści wykonane z drewna Pakka, są niezwykle precyzyjnie wyważone co ma ogromne znaczenie podczas krojenia czy szatkowania.

Zobacz ostatnie inspiracje

Ta strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies
Do góry