
Naczynie do pieczenia z wkładką Luki 1400 ml czerwone
Produkt znajduje się w magazynie producenta. Potrzebujemy zadanego czasu, aby sprowadzić go do naszego magazynu wysyłkowego.
Kurier DHL lub paczkomat InPost
Zalety zakupów w Fabryka Form
produktu
zrealizowanych
zamówień
klientów
recenzji
Zalety zakupów w Fabryka Form
produktu
zrealizowanych
zamówień
klientów
recenzji
Informacje o produkcie
Opis produktu
Dostępne wersje:
- Naczynie do pieczenia z wkładką Luki 1400 ml zielone, Naczynie do pieczenia z wkładką Luki 1400 ml czerwone
Dane techniczne produktu
Producent
Kod produktu
LE-0020644
Projektant
Luki Huber
Materiał
silikon
Zmywarka
tak
Piekarnik
tak
Zamrażarka
tak
Szerokość
21 cm
Długość
27,50 cm
Wysokość
8 cm
Pojemność
1,40 l
Kolor
czerwony
Kod producenta
3402600R10U004
Kod EAN
8420460198321
- Produkt znajdziesz w kategoriach:
- Brytfanny i naczynia żaroodporne
- Lekue
Potrzebujesz dodatkowych informacji o produkcie?
Zadaj pytanieOpinie klientów o produkcie (6)
- Aušra iš Kaišiadorių14/07/2022
Šis garū puodas puikus.Savo funkcijas atlieka puikiai.Džiaugiuosi įsigijus.
- Marta07/04/2017
Doskonałe - wychodzi bardzo soczyste mięso
- Beata Krukowo11/07/2015
Jeśli silikon to tylko w kuchni :) Genialnie piecze, łatwo się czyści, potrawy wychodzą pyszne, nie trzeba używać tłuszczu...Ładnie wykonany.
Jeśli chodzi o obsługę jestem zachwycona- doskonały kontakt, widać, że zadowolenie klienta jest priorytetem :) Dziękuję za cudowne zakupy - Martyna z Poznania02/04/2015
Mam problem z oceną, ponieważ jest to coś co bardzo się przydaje w pieczeniu, ale zaraz tak jak ktoś w komentarzach już wspomniał, jest pewien problem z doczyszczeniem, szczególnie tego przezroczystego - mam też zielone i takiego problemu nie ma!
- Anetka z Dąbrowy Górniczej10/07/2014
wygodny w użyciu, kolorystycznie dobrany do każdej nowoczesnej kuchni, spełnia swoje zadanie. Potrawa przygotowana w pojemniku jest soczysta, nie traci walorów smakowych. Super, jestem bardzo zadowolona z zakupu,.
- Masło26/08/2012
Daje ciekawe możliwości przyrządzania potraw, ale sprawia problemy w myciu, jeżeli od razu po pieczeniu się nie umyje to pozostają ślady przypalenia, których nie można nawet poszorować (bo silicon się ściera). Po za tym, jeżeli upieczemy coś z dużą ilością czosnku to jego zapach pozostaje przy następnym pieczeniu (chyba że po wyjęciu dania od razu przełożymy je na talerz a naczynie umyjemy). Samo mycie sprawia problemy chyba, że mamy zmywarkę (w niej domywa się całkiem dobrze [jeśli wstawi się zmywanie od razu po pieczeniu]).