Dostawa najpóźniej we wtorek, 07/05/2024
Produkt znajduje się w magazynie producenta. Potrzebujemy zadanego czasu, aby sprowadzić go do naszego magazynu wysyłkowego.
Kurier DHL lub paczkomat InPost
Już od / miesięcznie
Zalety zakupów w Fabryka Form
produktu
zrealizowanych
zamówień
klientów
recenzji
Zalety zakupów w Fabryka Form
produktu
zrealizowanych
zamówień
klientów
recenzji
Informacje o produkcie
Opis produktu
Zalety:
- Rondelek posiada cztery wkładki, do których wbija się jajka; pod wkładkami jest miejsce na wodę.
- Powierzchnia wkładek uniemożliwia przywieranie gotowanych jaj; każda z nich została wyposażona w poręczny uchwyt.
- Gotowanie jajek trwa zaledwie 3-4 minuty - żółto powinno być kremowe, a białko jędrne.
- Wraz z jajkami (roztrzepanymi lub nie), do wkładek można wrzucić dodatki takie jak szynka, czy szczypiorek.
- Dzięki szklanej pokrywie (szkło hartowane) doskonale widać stan przygotowania potrawy.
- Rondelek z serii Impact jest przeznaczony do przygotowywania jajek.
- Może być również użytkowany w piekarniku do temperatury 260°C.
- Rdzeń rondla stanowi lekkie aluminium, które znakomicie przewodzi ciepło.
- Zewnętrzną warstwą jest stal nierdzewna.
- Uchwyt rondla został zaprojektowany tak, aby pozostał chłodny jak najdłużej.
Dane techniczne produktu
Producent
Kod produktu
SC-0065606
Materiał
aluminium, ceramika, stal nierdzewna
Indukcja
tak
Zmywarka
nie
Piekarnik
tak
Średnica
20 cm
Waga
2,49 kg
Wysokość
9 cm
Kod producenta
71200000
Kod EAN
083421702005
Pliki do pobrania
Potrzebujesz dodatkowych informacji o produkcie?
Zadaj pytaniePytania i odpowiedzi
Dzień dobry, chciałam zapytac czy można całe jajka ze spkorupką gotować?
Jajka w skorupce można ugotować bezpośrednio w wodzie – bez nakładki. Natomiast nakładka jest po to, żeby każde jajko wbić bez skorupki i ugotować na parze.
Z czego wykonane są wgłębienia, w których umieszcza się jaja?
Są to stalowe pojemniczki pokryte wewnątrz powłoką nieprzywierającą.