widelce do mięs, ryb i warzyw
61 produktów
Jak sprytnie zdjąć rybę lub mięso z rusztu? Jak zaserwować nadziewane papryki czy pieczonego kalafiora? Do tego celu najlepiej użyć oczywiście eleganckiego widelca do serwowania, który w trio z łyżką do serwowania i szczypcami będzie pełnić swoją funkcję na najwyższym poziomie!
Widelec do serwowania ryb, mięs, a nawet skorupiaków i małż podobnie jak łyżka do tego samego celu, powinny ładnie się prezentować i pasować do kompletu sztućców. Oparty o półmisek będzie głównodowodzącym kolacji czy obiadu, sprawnie lawirując pomiędzy jednym a drugim kawałkiem steka, pomiędzy talerzem z rybą a miską z warzywami. Taki widelec to bowiem gwarancja wygody dla każdego, kto urządza nie tylko szykowne przyjęcia, ale kto również ceni sobie komfort podawania posiłku na co dzień.